top of page
Search
  • Writer's pictureRiver Haven

Kućni red - River Haven Cottage

Dobro došli u River Haven Cottage! Radujemo se što ste odabrali nas i nadamo se da ćete imati prekrasan odmor. Kako bismo svim gostima osigurali ugodan i siguran boravak, molimo Vas da pročitate i pridržavate se sljedećih pravila kućnog reda:


Pušenje: Kuća je zona za nepušače i pušenje nije dopušteno unutar kuće. Pušenje je dopušteno vani na određenim mjestima. Ako se pronađu tragovi pušenja unutar objekta, naplaćuje se dodatna naknada za čišćenje u iznosu od 100 €.


Vrijeme odmora: Iz poštovanja prema susjedima molimo vas da se pridržavate vremena odmora od 22:00 sata uvečer do 8:00 sati ujutro.


Šteta: Gosti su odgovorni za bilo kakvu štetu na objektu ili njegovom sadržaju koju prouzroče tijekom boravka.


Prijava i odjava: Vrijeme prijave je od 16:00 sati, a vrijeme odjave je do 10:00 sati. Ako imate drugačije potrebe, molimo obavijestite nas unaprijed.


Čišćenje: Od gostiju se očekuje da ostave kuću u čistom i urednom stanju po odlasku. Ako kuća nije ostavljena u razumnom stanju, mogu se naplatiti dodatne naknade za čišćenje.


Sigurnost i odgovornost: Gosti su odgovorni za vlastitu sigurnost i sigurnost svoje djece.


Sigurnost od požara: Budite oprezni pri korištenju kamina, roštilja ili drugih uređaja za grijanje. Držite ova područja slobodnima od zapaljivih materijala i nikada ih ne ostavljajte bez nadzora.


Ograničenje broja gostiju: Broj gostiju ne smije biti veći od broja dogovorenog u trenutku rezervacije.


Sauna: korištenje saune dopušteno je samo uz nadzor odrasle osobe. U saunu nije dopuštena odjeća. Molimo vas da se prije ulaska u saunu istuširate. Nemojte ostati u sauni duže od 15 minuta. Unutar saune zabranjeno je pušenje i jelo.


Bazen i hidromasažni bazen: Zabranjeno ronjenje ili skakanje u bazen ili hidromasažni bazen. Djeca do 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe. Staklo ili oštri predmeti nisu dopušteni u blizini bazena ili hidromasažnog bazena. Molimo vas da se istuširate prije ulaska u bazen ili hidromasažni bazen. Zabranjeno pušenje ili jelo u bazenu ili hidromasažnom bazenu. Zabranjeno je trčanje oko bazena ili hidromasažnog bazena. Kućni ljubimci nisu dopušteni u području bazena i hidromasažnog bazena.


Igralište: Djeca moraju cijelo vrijeme biti pod nadzorom odrasle osobe. Molimo ne unosite nikakvu hranu ili piće na igralište. Nemojte se penjati na opremu ako je mokra i skliska. Molimo prijavite svu pokvarenu opremu vlasniku.


Slijedeći ova pravila i smjernice, možemo osigurati da svi gosti imaju ugodan i siguran boravak u River Haven Cottage. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Nadamo se da ćete imati ugodan odmor!


River Haven Cottage

12 views0 comments

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page