top of page
Search
  • Writer's pictureRiver Haven

Kućni red - River Haven Cottage

Dobro došli u River Haven Cottage! Radujemo se što ste odabrali nas i nadamo se da ćete imati prekrasan odmor. Kako bismo svim gostima osigurali ugodan i siguran boravak, molimo Vas da pročitate i pridržavate se sljedećih pravila kućnog reda:


Pušenje: Kuća je zona za nepušače i pušenje nije dopušteno unutar kuće. Pušenje je dopušteno vani na određenim mjestima. Ako se pronađu tragovi pušenja unutar objekta, naplaćuje se dodatna naknada za čišćenje u iznosu od 100 €.


Vrijeme odmora: Iz poštovanja prema susjedima molimo vas da se pridržavate vremena odmora od 22:00 sata uvečer do 8:00 sati ujutro.


Šteta: Gosti su odgovorni za bilo kakvu štetu na objektu ili njegovom sadržaju koju prouzroče tijekom boravka.


Prijava i odjava: Vrijeme prijave je od 16:00 sati, a vrijeme odjave je do 10:00 sati. Ako imate drugačije potrebe, molimo obavijestite nas unaprijed.


Čišćenje: Od gostiju se očekuje da ostave kuću u čistom i urednom stanju po odlasku. Ako kuća nije ostavljena u razumnom stanju, mogu se naplatiti dodatne naknade za čišćenje.


Sigurnost i odgovornost: Gosti su odgovorni za vlastitu sigurnost i sigurnost svoje djece.


Sigurnost od požara: Budite oprezni pri korištenju kamina, roštilja ili drugih uređaja za grijanje. Držite ova područja slobodnima od zapaljivih materijala i nikada ih ne ostavljajte bez nadzora.


Ograničenje broja gostiju: Broj gostiju ne smije biti veći od broja dogovorenog u trenutku rezervacije.


Sauna: korištenje saune dopušteno je samo uz nadzor odrasle osobe. U saunu nije dopuštena odjeća. Molimo vas da se prije ulaska u saunu istuširate. Nemojte ostati u sauni duže od 15 minuta. Unutar saune zabranjeno je pušenje i jelo.


Bazen i hidromasažni bazen: Zabranjeno ronjenje ili skakanje u bazen ili hidromasažni bazen. Djeca do 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe. Staklo ili oštri predmeti nisu dopušteni u blizini bazena ili hidromasažnog bazena. Molimo vas da se istuširate prije ulaska u bazen ili hidromasažni bazen. Zabranjeno pušenje ili jelo u bazenu ili hidromasažnom bazenu. Zabranjeno je trčanje oko bazena ili hidromasažnog bazena. Kućni ljubimci nisu dopušteni u području bazena i hidromasažnog bazena.


Igralište: Djeca moraju cijelo vrijeme biti pod nadzorom odrasle osobe. Molimo ne unosite nikakvu hranu ili piće na igralište. Nemojte se penjati na opremu ako je mokra i skliska. Molimo prijavite svu pokvarenu opremu vlasniku.


Slijedeći ova pravila i smjernice, možemo osigurati da svi gosti imaju ugodan i siguran boravak u River Haven Cottage. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Nadamo se da ćete imati ugodan odmor!


River Haven Cottage

12 views0 comments
bottom of page