top of page
Search
  • Writer's pictureRiver Haven

Često postavljana pitanja - Sve što vas može zanimati, a niste se sjetili pitati


1. Kako rezervirati smještaj?


Smještaj možete rezervirati direktno ispunjavanjem kontakt forme na našoj web stranici, na broj telefona +385924232746 (SMS, WhatsAap, Viber) ili putem maila na river.haven.c@gmail.com. Ukoliko preferirate neku od popularnih platformi za iznajmljivanje smještaja možete odabrati i Booking, Airbnb ili Novasol.


2. Od kada je dozvoljena prijava (check-in) i do kada se mora napraviti odjava (check-out)?


Prijava u objekt je dozvoljena od 16:00 sati, a objekt je potrebno napustiti do 10:00 sati. Točno vrijeme dolaska i odlasaka je potrebno ranije najaviti kako bismo mogli organizirati primopredaju ključa.


3. Dozvoljavate li raniju prijavu (early check-in) i kasniju odjavu (late check-out) i da li se ta usluga dodatno naplaćuje?


Ukoliko u terminu prije/poslije vašeg boravka ne očekujemo druge goste redovno odobravamo i raniju prijavu i kasniju odjavu. Mogućnosti ovise o specifičnoj situaciji te vam savjetujemo da se raspitate prilikom rezervacije smještaja. Ova usluga se ne naplaćuje dodatno.


4. Koji su uvjeti i načini plaćanja te mogućnosti otkazivanja?


Uvjeti i načini plaćanja te mogućnosti otkazivanja značajno ovise o platformi za koju ste se odlučili prilikom rezervacije smještaja. Savjetujemo da detaljno pročitate uvjete same platforme i da se odlučite za opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima.


5. Ima li u kući za odmor pristup internetu?


Da, River Haven Cottage raspolaže brzim bežičnim internetom u svim prostorijama i na terasi objekta. Korištenje interneta je besplatno za naše goste.


6. Ima li u blizini trgovina ili supermarket?


Kuća se nalazi okružena prirodom te nema supermarketa u neposrednoj blizini, no na udaljenosti od 10 do 15 minuta vožnje automobilom nalaze se svi veći trgovački centri kao što su Lidl, Kaufland, Interspar, Plodine i Konzum.


7. Koji je najbolji način za kretanje po tom području?


Kako se kuća nalazi u prirodi, našim gostima preporučujemo dolazak osobnim automobilom no iz Siska vozi i redovna autobusna linija. Autobusna stanica se nalazi na udaljenosti od 10ak minuta pješačenja. Za kretanje po području preporučujemo automobil za veće udaljenosti, a za manje udaljenosti i uživanje u prirodi preporučujemo biciklističke i pješačke rute.


8. Nalazi li se u blizini restoran ili bar?


Da, u neposrednoj blizini objekta nalazi se restoran. Na udaljenosti od 10 do 15 minuta automobilom nalaze se gradovi Sisak i Petrinja s brojnim restoranima, barovima i klubovima.


9. Postoji li klima uređaj u kući za odmor?


Da, kuća za odmor raspolaže s dva klima uređaja, po jedan na svakom katu. Oba uređaja mogu u slučaju potrebe i grijati prostor.


10. Događaju li se neki lokalni događaji ili aktivnosti tijekom mog boravka?


Obližnji gradovi Sisak i Petrinja su česti domaćini različitih zabavnih i umjetničkih događanja. Savjetujemo da pogledate mrežne stranice turističkih zajednica grada Siska, grada Petrinje i Sisačko-moslavačke županije kako biste se informirali o aktualnim događanjima.


11. Postoje li dodatni troškovi ili naknade vezani uz kuću za odmor?


Ne, troškovi kao što su čišćenje i boravišna pristojba su uključeni u cijenu. Dodatni troškovi mogu nastati ukoliko gost prouzroči veću materijalnu štetu. Čišćenje i boravišna pristojba su uključeni u cijenu.


12. Postoje li u blizini medicinske ustanove za hitne slučajeve?


Da, kuća se nalazi u blizini gradova Siska i Petrinje u slučaju nužde hitna pomoć može biti na lokaciji u roku nekoliko minuta.


13. Jesu li kućni ljubimci dopušteni u kući za odmor i je li potrebno nadoplatiti boravak kućnog ljubimca?


Da, kućni ljubimci su dobrodošli i boravak kućnog ljubimca se ne nadoplaćuje dodatno. Uvjet je da su kućni ljubimci naučeni na kuću ili stan. Vlasnik odgovara za svu eventualnu počinjenu materijalnu štetu.


14. Jesu li posteljina i ručnici na raspolaganju?


Da, svaki gost dobiva set posteljine i set ručnika za tjedni boravak. Set ručnika se sastoji od 3 ručnika. Ukoliko je potrebno gost može zatražiti i dodatne ručnike kao i dodatne setove posteljine bez dodatne naknade.


15. Postoji li potpuno opremljena kuhinja?


Da, kuhinja je potpuno opremljena te raspolaže sa svim potrebnim aparatima (pećnica, indukcijska ploča za kuhanje, kuhalo za vodu, aparat za kavu, napa, perilica posuđa, hladnjak, zamrzivač s ledomatom). U kuhinji će vas također čekati i set najčešće korištenih začina (šećer, sol, papar, crvena paprika, čili paprika, Vegeta, ulje, alkoholni ocat, čaj). Gostima su također na raspolaganju kuhinjske krpe, spužvice i truleks (uvijek nerabljene za svakog gosta), sredstvo za pranje posuđa te tablete za perilicu posuđa.


16. Raspolaže li kuća s opremom za čišćenje?


Prije svakog dolaska gostiju kuća se temeljito čisti i dezinficira. No kako bismo udovoljili potrebama svih gostiju na raspolaganju vam ostaje potpuni set sredstava za čišćenje koji će impresionirati i najveće “čistunce”. Gostima je na raspolaganju i usisavač, metla, partviš i mop za pranje podova.


17. Ima li vanjskih prostora za roštiljanje i objedovanje?


Da, kuća raspolaže sa velikim stolom za objedovanje na otvorenom. Prostor za objedovanja je natkriven te se može koristiti i za vrijeme najsunčanijih, ali i najkišnijih dana. Također gostima je na raspolaganju i veliki obiteljski roštilj. Sav pribor potreban za roštiljanje nalazi se u kući no ne zaboravite ponijeti meso, povrće i ugljen za roštilj.


18. Ima li na raspolaganju perilica rublja?


Da, gostima je na raspolaganju perilica rublja te stalak za sušenje, daska za glačanje i glačalo.



19. Postoje li dodatne pogodnosti poput hidromasažne kade ili saune?


Da, kuća raspolaže s prostranim wellness prostorom u kojem se nalaze i hidromasažni bazen te velika finska i infracrvena sauna. Hidromasažni bazen grije vodu do 40°C te može smjestiti 4 do 6 osoba. Sauna je kombinirana te se može koristiti kao finska sauna za ljubitelje velikih vrućina, ali i kao IC sauna za goste koji preferiraju niže temperature. Sauna raspolaže s opcijom za kromoterapiju u 7 različitih postavki osvjetljenja. U sauni su dostupni Bluetooth zvučnici te radio. Sauna raspolaže s 2 ležeća mjesta ili do 6 sjedećih mjesta. U wellness prostoru je također dostupan i Smart (Android) TV koji se može gledati iz hidromasažne kade i iz saune.

20. Postoje li dodatni kreveti za spavanje poput kauča na razvlačenje ili zračnog madraca?


Da, u kući se nalaze dva bračna ležaja te kauč na razvlačenje u dnevnom boravku. Dodatno je u sobi na raspolaganju i pomoćni ležaj na razvlačenje. Za naše najmanje goste je uvijek u pripravnosti i dječji krevetić.


21. Postoje li dodatna pravila ili propisi za imovinu?


Da, gostima su na raspolaganju sve upute za korištenje uređaja. Sva imovina se mora čuvati te gost odgovara za svu počinjenu materijalnu štetu koja je nastala za vrijeme njegova boravka a uzrokovana je namjerno ili krajnjom nepažnjom.


22. Smije li se u kući pušiti?


Ne, unutar objekta je zabranjeno pušenje svih duhanskih proizvoda uključujući i elektronske cigarete. Kuća raspolaže prostranim dvorištem i terasom gdje je pušenje dozvoljeno.


23. Postoji li parking za goste?


Da, na parking se može smjestiti do 4 vozila istovremeno.


24. Postoje li dodatne usluge čišćenja ili održavanja?


Prije svakog boravka kuća se temeljito čisti i dezinficira. Za vrijeme boravka dodatno se održava bazen. Nije predviđena usluga čišćenja i održavanja samog objekta za vrijeme boravka gostiju.


25. Postoje li neki popusti ili promocije za goste koji borave dulje vrijeme?


Da, količina popusta ovisi o broju noćenja, broju gostiju i terminu dolaska. Pratite naše akcije na stranici Cijene i rezervacije te na stranicama naših društvenih mreža.

26. Postoje li u blizini pješačke ili biciklističke staze?


Da, popis svih biciklističkih i pješačkih staza te više o cikloturizmu u Sisačko - moslavačkoj županiji možete pročitati na stranici turističke zajednice.


27. Ima li u blizini toplica ili wellness centara?


Da, na udaljenosti od 30ak minuta vožnje gostima su na raspolaganju Terme Topusko s jednim od najkvalitetnijih termalnih izvora u Europi.

28. Ima li u blizini mjesta za kupovinu ili zabavu?


Da, kuća se nalazi u neposrednoj blizini većih gradova Siska i Petrinje koji raspolažu mnoštvom objekata, a na udaljenosti od tek 50 - ak minuta vožnje nalazi se i naš glavni grad Zagreb koji obiluje ponudom mjesta za kupovinu i zabavu.

29. Ima li u blizini povijesnih ili kulturnih znamenitosti koje treba posjetiti?


Da, kuća se nalazi u neposrednoj blizini većih gradova Siska i Petrinje koji raspolažu mnoštvom objekata, a na udaljenosti od tek 50 - ak minuta vožnje nalazi se i naš glavni grad Zagreb. Sva tri grada raspolažu bogatom kulturnom i povijesnom baštinom. Za dodatne ideje pratite naš blog.


30. Ima li u blizini plaža ili drugih vodenih aktivnosti?


Kuća raspolaže velikom okućnicom u sklopu koje se nalazi i privatna plaža na obali rijeke Kupe. U blizini kuće se nalazi i uređeno gradsko kupalište Petrinja.


31. Ima li kuća na raspolaganju TV?


Da, u kući se nalaze 3 pametna televizora sa sustavom Android koji omogućuju lako povezivanje sa mobilnim uređajima gostiju. Televizori se nalaze u spavaćoj sobi, dnevnom boravku i wellness prostoru. Gostima je na raspolaganju pregršt domaćih i stranih TV kanala kao i streaming servis Netflix.


32. Da li je gostima na raspolaganju sušilo za kosu?


Da, gosti na raspolaganju imaju sušilo za kosu.


33. Raspolaže li kuća sadržajima za malu djecu i bebe?


Da, gostima s malom djecom na raspolaganju su hranilica za bebe i dječji krevetić. U dvorištu se nalazi i veliko dječje igralište gdje mališani mogu uživati u sadržajima kao što su drvena kućica, tobogan, penjalica i ljuljačke.


34. Da li je u kući dozvoljeno održavati zabave?


U kući su dozvoljena druženja registriranih gostiju do maksimalnog kapaciteta kuće (6 osoba). U kući nisu dozvoljena velika druženja i boravci neregistriranih gostiju.


35. Koje su dimenzije bazena?


Bazen je veličine 8 m x 4 m (32 kvadratna metra) te je dubok 150 cm.


Ako ste već shvatili da je River Haven Cotage najbolje mjesto za vaš odmor pošaljite nam upit o dostupnosti i rezervirajte termin za sebe, svoju obitelj i prijatelje.

Ako više od riječi ipak volite slike, pogledajte našu galeriju i dozvolite da vas ona uvjeri jer "slika ipak vrijedi 1000 riječi".


249 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page